Винагорода людини за його старання і працю – дуже сильна мотивація. Для цих цілей прийнято використовувати різну нагородну атрибутику, а також нагородні документи.

За якими випадків нагороджують грамотами

Грамотою називається документ, який свідчить про досягнення людини в будь-якій сфері. Нагородну поліграфію використовують для проведення спортивних змагань, урочистих і корпоративних заходів.

Нагородження почесними грамотами часто практикується в різних компаніях. Публічне заохочення співробітника за внесок в розвиток підприємства – дуже дієвий метод, який:

— підвищує ефективність в роботі; — надихає на нові ідеї; — створює здорову конкуренцію в колективі; — піднімає корпоративний дух.

За допомогою таких нагород можна відзначити зростання продажів, висловити подяку за перевиконання плану за квартальний період, тривалу співпрацю і багато іншого.

Також дипломи є дуже хорошим інструментом для бізнесу. Вони відіграють велику роль у створенні іміджу компанії:

— розташовують клієнтів до довіри; — підкреслюють рівень професіоналізму; — привертають увагу до бренду; — говорять про солідність підприємства.

Нагородні документи використовують у разі урочистих заходів як моральне заохочення або пам’ятний презент. Така продукція допомагає зберегти в пам’яті значуща подія і його учасників.

В змаганнях часто практикують нагородження спортсменів медалями та грамотами. Особливо великим попитом нагородна поліграфія користується в організації проведення дитячих спортивних подій. Для того, щоб вселити віру в себе і мотивувати на великі досягнення, нагороди вручаються всім дітям.

Які види нагородних документів виготовляють в “Герольдмайстер”

Основа грамоти і дипломи – офсетний або крейдований папір, дизайнерський картон. Нагородну поліграфію можна роздрукувати в різних форматах: А3, А4 або А5.

Обраний дизайн майстри реалізують такими способами:

— тиснення – тиснення фольги і надання рельєфу тексту за допомогою штампа. Для цього використовують фольгу золотого і срібного кольору. Це надає продукції ефектність і привабливий вигляд; — фольгирование – нанесення фольги на папір, хороша альтернатива виготовлення способом тиснення. Цей метод полягає в тому, що до документа додається фольга і все разом пропускається через гарячий ламинатор. В результаті, виріб виходить з глянцевим відбитком в місцях тонера; — лакування – формування на нагородної продукції полімерної плівки, в результаті нанесення УФ-лаку на поверхню.

Також в “Герольдмайстер” можна зробити замовлення на металеві дипломи. Для цього використовують глянцевий або матовий метал. Виробництво здійснюється методом гравіювання або травлення, після чого наносяться кольорові емалі.

Диплом кріпиться на спеціальні підкладки з дерева. Завдяки цьому, його легко розмістити на столі або на стіні. Для додання вишуканості, виріб можна покрити золотом або сріблом.

При замовленні почесної грамоти, необхідно вказати:

— особистісні дані одержувача; — інформацію про вручателе; — вітальний текст.

“Герольдмайстер” працює на ринку нагородної продукції з 1998 року і знає всі тонкощі виробництва грамот і дипломів . У компанії працюють талановиті майстри і художники, які зможуть реалізувати будь-який ваш задум. Термін виробництва залежить від складності роботи. Зазвичай це займає від 18 до 25 робочих днів.

Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Оплатити вартість виробів можна по безготівковому розрахунку, на карту Приват Банку або готівкою при отриманні.

31.08.2018